1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"KIRMIZI" konulu resimler için anketimiz açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de ankete katılmaya davet ediyoruz...

Mükemmel Demlenmiş Çayın Sırrı Nedir?

Konusu 'Diyet / Mutfak' forumundadır ve Papatya tarafından 25 Kasım 2012 başlatılmıştır.

  1. Papatya
    Meşgul

    Papatya Sözlerimi Geri Alamam.* Süper Moderatör

    Katılım:
    6 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    16.482
    Beğenileri:
    5.947
    Ödül Puanları:
    10.980
    Yer:
    Seattle.
    Banka:
    2.870 ÇTL


    [​IMG]

    Çay taneleri çöktükten sonra demliği en fazla 10 dakika daha ateşte bırakın. Isınmaya devam eden çayın içindeki maddeler kimyevi açıdan değiştiğinden hem tadı bozulur, hem de zararlı hale gelir.

    Çayı demlemeye başlamadan önce taneleri çok az bir soğuk suyla durularsanız çayınız çok daha parlak renkli olacaktır.

     

Sayfayı Paylaş