1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Mutfakta püf noktaları

Konusu 'Diyet / Mutfak' forumundadır ve Beyfendi tarafından 27 Aralık 2013 başlatılmıştır.

  1. Beyfendi
    Düşünceli

    Beyfendi Kaf Kef Özel üye

    Katılım:
    12 Aralık 2013
    Mesajlar:
    511
    Beğenileri:
    387
    Ödül Puanları:
    1.830
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci + kamu personeli
    Yer:
    Ankara
    Banka:
    980 ÇTL
    Mutfakta püf noktaları


    [​IMG]
    * Balın içinde şeker konulduğunu anlamak için, baldan bir kaşık alıp soğuk su da eritilir su tatlılanırsa şeker vardır.


    [​IMG]
    * Soğan doğrarken bıçağı sirkeye batırılırsa gözlerimizi yakmaz.
    [​IMG]
    * Ekmeklerin küflenmesini önlemek için ekmek kutusunun 2 haftada bir sirkeli su ile silin.

    İçinde Yumurta kaynatılan su mineral bakımdan oldukça zengin olduğu için bitkiler sulanabilir.

    [​IMG]

    * Kızartma kokularının evde koku yayılmaması için, yağın içine 1-2 dal maydanoz atılır.


    [​IMG]

    * Balığın çıtır olarak kızarması için önce süt’e sonra una veya mısır ununa batırarak kızartılır.



    Araştirmacı Yazar
    Emre GÜR
     

Sayfayı Paylaş