1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Muz Likörlü Panna Cotta

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve Papatya tarafından 21 Kasım 2012 başlatılmıştır.

  1. Papatya
    Meşgul

    Papatya Sözlerimi Geri Alamam.* Süper Moderatör

    Katılım:
    6 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    16.261
    Beğenileri:
    5.771
    Ödül Puanları:
    10.980
    Yer:
    Seattle.
    Banka:
    4.918 ÇTL


    [​IMG]

    Malzemeler: 2 Kişilik

    150 ml krema
    150 ml süt
    10 gram toz jelatin
    50 gram toz şeker
    1 paket vanilya
    40 ml muz likörü

    Hazırlanışı:


    Krema, süt, vanilya ve toz şekeri tencereye koyup tam kaynamadan toz şeker eriyinceye kadar pişirin.

    Ayrı bir kasede Jelatini ve nane likörünü karıştırıp jelatinin erimesi için 3-5 dakika bekleyin. Jelatinli karışımı süte ekleyip tüm malzemeyi bir çırpma teli ile karıştırarak birbirine yedirin ve kalıplara doldurarak soğumaya bırakın.
    Kalıptan çıkararak servis etmek isterseniz, soğuduktan sonra kalıpları sıcak suya bastırarak ters çevirin.

    Afiyet olsun.

     
Benzer Konular:
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş