1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Napolyon Pastası

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve Papatya tarafından 17 Mart 2013 başlatılmıştır.

  1. Papatya
    Meşgul

    Papatya Sözlerimi Geri Alamam.* Süper Moderatör

    Katılım:
    6 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    16.306
    Beğenileri:
    5.863
    Ödül Puanları:
    10.980
    Yer:
    Seattle.
    Banka:
    5.549 ÇTL


    Milföy Pasta
    Napolyon Pastası Nasıl Yapılır
    Napolyon Pastası Tarifi
    Çok Hoş Napolyon Pastası
    En Güzel Napolyon Pastası Tarifi


    Malzemeler:

    Milföy
    1 kg süt
    2 kaşık nişasta
    2 kaşık un
    1 bardak şeker
    vanilya
    1 paket bitter çikolata


    Yapılışı:

    Hazır aldığınız milföyleri ortadan ikiye kesip ve yağlı kağıt sürdüğünüz tepsiye diziyoruz. Üzerine çatallar delikler açın ki gereğinden fazla kabarmasın
    180 ° C önceden ısıttığımız fırında pembeleşene kadar pişiriyoruz.
    Diğer tarafta bir kabın içine sütü koyup nişasta , şeker ve unu ilave ediyoruz. Muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırmaya devam edelim.
    Koyulaşınca içine en son vanilyayı koyup ocaktan alalım ve soğumaya bırakalım.
    Ben kendi tercihim kremanın yarısını ayırıp içine benmari usulü erittiğim bitter çikolatayı ekleyip iki farklı krema yapmış oldum
    Fırından çıkardığımız milföyleri bıçakla ortadan kesip arasına kremamızı sıkıyoruz ve en son üzerine pudra şekeri serpip servise hazır hale getiriyoruz.

    Afiyet Olsun.

    Alıntı.

     

Sayfayı Paylaş