1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"KIRMIZI" konulu resimler için anketimiz açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de ankete katılmaya davet ediyoruz...

Nohut Mayası Nedir?

Konusu 'Diyet / Mutfak' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 9 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.589
    Beğenileri:
    5.889
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Yer:
    ❤ Şehr-i İstanbul ❤
    Banka:
    3.568 ÇTL
    Nohut Mayası Nedir?

    [​IMG]


    Nazlı bir maya olan nohut mayası halen İstanbul'daki bazı fırınlarda galeta ve peksimet yapmak için kullanılıyor ve oralarda bile mayanın tutmadığı günler oluyor. Bence artizan ekmekler içinde önemli bir yeri olan nohut ekmeği son derece özel bir ekmek. Hazırlaması biraz zahmetli de olsa yeterli özeni gostererek nefis bir ekmek yapabilirsiniz. Ama mayayı yapmaya bir gün önce başlamak gerekli.

    Kavanozun çok temiz olması son derece mühim. Bir diğer önemli nokta ise mayanın uzunca bir zaman çok ılık bir ortamda üşümeden saklanması.
     
Benzer Konular
  1. Mavi Gül
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    609
  2. BeReNN
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    646
  3. Çağlayağmur
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    755
  4. jeriko
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    797
  5. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    527
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş