1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"BENİM DÜNYAM" konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de bu yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

Oktay Ustanın Paçanga Böreği Tarifi

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve İLkİm* tarafından 22 Ocak 2010 başlatılmıştır.

  1. İLkİm*
    Avare

    İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye

    Katılım:
    22 Kasım 2009
    Mesajlar:
    3.476
    Beğenileri:
    166
    Ödül Puanları:
    3.480
    Banka:
    195 ÇTL
    gerekli Malzemeler :

    3 yufka
    Pastırma
    Kaşar
    Toz kırımızı biber
    1 yumurta beyazı​

    Kızartmak için:
    Sıvıyağ​

    Hazırlanışı :
    Paçanga böreği için 3 adet yufkayı üçgen olarak kesin.Kaşar peyniri rendeleyin.1 adet yumurtanın akını ve sarısını ayırın.
    Yufkaların üzerine ilk önce 1 dilim psatırma üzerine kaşar peynir rendesi üzerine kırmızı pulbiber serpin.​

    Daha sonra rolu yapıp ucunu yumurta akına batırp sarın.Sıvıyağda paçanga böreğini kızartın.​

    Afiyet olsun​
     
  2. MeRciMeK
    Masum

    MeRciMeK V.I.P V.I.P

    Katılım:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    9.084
    Beğenileri:
    1.886
    Ödül Puanları:
    7.230
    Banka:
    458 ÇTL
    Yemekteyiz'in meşhur böreği :P
     
  3. Suskun

    Suskun V.I.P V.I.P

    Katılım:
    16 Mart 2009
    Mesajlar:
    23.240
    Beğenileri:
    290
    Ödül Puanları:
    6.230
    Yer:
    Türkiye
    Banka:
    2.210 ÇTL
    Türk Mutfağı bize özgü malzemelerle bir börek daha kazandı.Kızartma değilde fırında daha sağlıklı olur sanıyorum.
     

Sayfayı Paylaş