1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Oktay Ustanın Paçanga Böreği Tarifi

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve İLkİm* tarafından 22 Ocak 2010 başlatılmıştır.

  1. İLkİm*
    Avare

    İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye

    Katılım:
    22 Kasım 2009
    Mesajlar:
    3.475
    Beğenileri:
    168
    Ödül Puanları:
    3.480
    Banka:
    507 ÇTL
    gerekli Malzemeler :

    3 yufka
    Pastırma
    Kaşar
    Toz kırımızı biber
    1 yumurta beyazı​

    Kızartmak için:
    Sıvıyağ​

    Hazırlanışı :
    Paçanga böreği için 3 adet yufkayı üçgen olarak kesin.Kaşar peyniri rendeleyin.1 adet yumurtanın akını ve sarısını ayırın.
    Yufkaların üzerine ilk önce 1 dilim psatırma üzerine kaşar peynir rendesi üzerine kırmızı pulbiber serpin.​

    Daha sonra rolu yapıp ucunu yumurta akına batırp sarın.Sıvıyağda paçanga böreğini kızartın.​

    Afiyet olsun​
     
  2. MeRciMeK
    Masum

    MeRciMeK V.I.P V.I.P

    Katılım:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    8.804
    Beğenileri:
    1.910
    Ödül Puanları:
    7.230
    Banka:
    2.224 ÇTL
    Yemekteyiz'in meşhur böreği :P
     
  3. Suskun

    Suskun V.I.P V.I.P

    Katılım:
    16 Mart 2009
    Mesajlar:
    22.970
    Beğenileri:
    308
    Ödül Puanları:
    6.230
    Yer:
    Türkiye
    Banka:
    21.062 ÇTL
    Türk Mutfağı bize özgü malzemelerle bir börek daha kazandı.Kızartma değilde fırında daha sağlıklı olur sanıyorum.
     

Sayfayı Paylaş