1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"BENİM DÜNYAM" konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de bu yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

Ördeğin Kesilmesi ve Servisi

Konusu 'Sofra Düzeni ve Servis' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 23 Ocak 2011 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.611
    Beğenileri:
    5.938
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Banka:
    3.728 ÇTL
    ÖRDEĞİN KESİLMESİ VE SERVİSİ

    Kesilmesi güçtür çünki mafsalları serttir. Zor parçalanır en iyi parçaları fileto bölümüdür. İnce uzun filetolardır. Bu bölüm tavuktaki göğüs etinin aynıdır. Mafsalların çevresi bıçağın ucuyla yarıldıktan sonra önce butlar sonra ayni biçimde kanatlar kesilir. Çatal göğüs kemiğinin alt bölümüne saplanmalıdır ve filetolar sırayla kanatın yakın olan yerinden başlayarak göğüs kemiğine doğru çıkarılmalıdır. Filetoları uzunlamasına gövde üzerine dizmeli ve iki tarafına butları ve kanatları yerleştirmelidir. Servis yapılırken bir but bir kanat bir göğüs filetosuyla birlikte verilmelidir.
     
Benzer Konular
  1. Suskun
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    2.253
  2. Suskun
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    9.513
  3. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    346
  4. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    567
  5. Suskun
    Mesaj:
    2
    Görüntüleme:
    2.518
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş