1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Palaimon Bohça

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve BeReNN tarafından 12 Ağustos 2011 başlatılmıştır.

  1. BeReNN
    Uykumvar

    BeReNN Özel Üye Özel üye

    Katılım:
    30 Nisan 2011
    Mesajlar:
    8.805
    Beğenileri:
    497
    Ödül Puanları:
    5.330
    Cinsiyet:
    Kadın
    Meslek:
    Muhasebe
    Yer:
    Istanbul, Turkey
    Banka:
    5.131 ÇTL
    Palaimon Bohça Resimli
    Palaimon Bohça Tarifi

    Malzemeler

    750 gram dilim somon
    2 çorba kaşığı tereyağı
    1 adet ince kıyılmış soğan
    2 diş sarmısak
    50 gram haşlanmış ahtapot
    50 gram haşlanmış kalamar
    5-6 adet karides, 5-6 adet mantar
    100 gram iskorpit balığı
    1 çorba kaşığı soya sosu
    4 dilim mozzarella peyniri
    Karabiber

    Yapılışı
    TEREYAĞINI bir tavaya alın ve eritin. İçine soğan ve ince kıyılmış sarmısağı atıp kavurun. Daha sonra ince kıyılmış ahtapot, kalamar, karides, mantar ve iskorpit balığını ilave edip kavurmaya devam edin. Soya sosu ve karabiber kattıktan sonra tüm malzemeyi karıştırıp kenara alın. Somonları ince dilimleyin. İçlerine harcı pay edin ve her birini bohça şeklinde kapatın. Daha sonra güvece yerleştirin. Üzerlerine mozzarella peyniri koyun. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
     

Sayfayı Paylaş