1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

Forumda "YAZ" konulu resim yarışması düzenledik. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

Papatya Pasta

Konusu 'Diyet / Mutfak' forumundadır ve yaren* tarafından 13 Temmuz 2011 başlatılmıştır.

  1. yaren*
    Neşeli

    yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye

    Katılım:
    24 Haziran 2011
    Mesajlar:
    8.204
    Beğenileri:
    109
    Ödül Puanları:
    4.730
    Yer:
    Kimseye ihtiyacım yok ben kendime bile fazlayım...
    Banka:
    507 ÇTL
    [​IMG] [​IMG]

    Şık sunumu, iştah açıcı görünümü ve pratik hazırlanışıyla papatya pasta tarifi karşınızda!
    Deneyip, tadını beğeneceğiniz güzel bir pasta tarifi daha mutfaklarınıza konuk oluyor.

    Malzemeler,
    1 paket sade bisküvi
    1 yemek kaşığı tereyağı
    2 yemek kaşığı süt
    1 paket vanilyalı puding
    1 paket krem şanti
    3 su bardağı kayısı suyu
    1 su bardağı soğuk süt
    Üzerini süslemek için pasta süsü

    Hazırlanışı,

    Bisküviyi mutfak robotundan geçirip un haline getirin.
    Tere yağ ve sütle yoğurup yumuşak bir hamur elde edin.
    Orta derinlikte bir fırın tepsisinin ya da borcamın tabanını Streç filmle kaplayın.
    Bisküvi hamurunu tepsinin tabanına iyice bastırarak yayın.
    Katılaşması için buzdolabına kaldırın.
    Vanilyalı pudingi kayısı suyuyla koyulaşana kadar karıştırarak pişirin.
    Soğuması için kenarda bekletin.
    Krem şantiyi soğuk sütle mikserle karıştırarak hazırlayın.
    Dolaptan çıkardığınız pasta tabanının üzerini soğuk krem şantiyle kaplayın.
    En üst kata soğumuş kayısılı pudingi yayıp kaşıkla düzeltin.
    Pasta süsleriyle süsleyip buzdolabına kaldırın.
    3 saat buzdolabında bekledikten sonra tepsiden çıkarıp servis yapın.
     
  2. patik

    patik Özel Üye Özel üye

    Katılım:
    24 Aralık 2009
    Mesajlar:
    2.352
    Beğenileri:
    390
    Ödül Puanları:
    3.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Hemşire
    Yer:
    Kayseri
    Banka:
    547 ÇTL
    Pratikmiş, denemeye değer.
     
Benzer Konular
  1. TeBeSSüm

    Papatya

    TeBeSSüm, 3 Ekim 2006, Paylaşıldığı Yer: Okunası Yazılar
    Mesaj:
    3
    Görüntüleme:
    1.017
  2. ZeyNoO

    Papatya

    ZeyNoO, 21 Ağustos 2010, Paylaşıldığı Yer: Bitkiler
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    682
  3. Papatya
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    1.507
  4. _Miroğlu_
    Mesaj:
    3
    Görüntüleme:
    372
  5. Papatya
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    866
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş