1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Peynirli Kalbura Bastı

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve MeRciMeK tarafından 20 Şubat 2010 başlatılmıştır.

  1. MeRciMeK
    Masum

    MeRciMeK V.I.P V.I.P

    Katılım:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    9.071
    Beğenileri:
    1.871
    Ödül Puanları:
    7.230
    Banka:
    427 ÇTL
    Malzemeler :
    1 Su B. Yoğurt
    1 Su B. Sıvıyağ
    2 Yumurta
    125 Gr. Beyaz Peynir
    Limon
    1 Tatlı K. Karbonat
    1 Tatlı K. Tuz
    Alabildiği Kadar Un

    Kızartmak İçin:
    Sıvıyağ

    Hazırlanışı
    Geniş bir karıştırma kabına peyniri ufalayın. Yumurtayıve yoğurdu koyup karıştırın. Daha sonra sıvıyağı da ekleyip çırpma teliyle karıştırmaya devam edin.

    Alabildiği kadar unu döküp kulak memesi yumuşaklığından biraz daha sert bir hamur elde edene kadar yoğurun.

    Cevizden biraz daha büyük parçalar koparın. Kalburun üzerine hafifçe bastırın ve yuvarlayarak alın. Sıvıyağda kızartın.
     

Sayfayı Paylaş