1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Peynirli Kanepe

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve BeReNN tarafından 27 Temmuz 2011 başlatılmıştır.

  1. BeReNN
    Uykumvar

    BeReNN Özel Üye Özel üye

    Katılım:
    30 Nisan 2011
    Mesajlar:
    8.855
    Beğenileri:
    254
    Ödül Puanları:
    5.330
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Yer:
    Istanbul, Turkey
    Banka:
    289 ÇTL
    MALZEMELER

    225 gr beyaz peynir
    2 adet limonun suyu
    6 dilim francala ekmeği
    1/4 su bardağı zeytinyağı


    HAZIRLANIŞI

    Peyniri tuzundan arınması için 30-40 dakika bol suda bekletin. Sonra suyunu süzün ve çatal yardımıyla ezin. Zeytinyağ ve limon suyunu yavaş yavaş ilave ederek peynire iyice yedirin. Ekmeklerin sert kenarlarını kesip çıkarın her bir dilimi dört eşit parçaya bölün ve peynirli karışımı dilimlerin üzerine sürün. Servis tabağına dizip servis yapın.
     

Sayfayı Paylaş