1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"Kısa Film Yarışması" konulu yarışma açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de katılıma davet ediyoruz...

Portakal Sıkmanın Püf Noktası!

Konusu 'Diyet / Mutfak' forumundadır ve Papatya tarafından 29 Kasım 2012 başlatılmıştır.

  1. Papatya
    Meşgul

    Papatya Sözlerimi geri alamam.* Süper Moderatör .

    Katılım:
    6 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    17.040
    Beğenileri:
    6.309
    Ödül Puanları:
    10.980
    Yer:
    Seattle.
    Banka:
    637 ÇTL


    Portakalın C vitamini deposu leziz suyunu nasıl tam olarak çıkarmanın da bir püf noktası var.

    Portakalları sıkmadan önce yarım saat kadar soğuk suda bekletirseniz suyunu tamamen çıkarabilirsiniz.

    Unutmayın, bir meyvenin en yararlı yeri kabuğuna en yakın kısmıdır. Bu yüzden portakalı tamamen sıkabiliyor olmanız önemlidir.

     

Sayfayı Paylaş