1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Portakal Sıkmanın Püf Noktası!

Konusu 'Diyet / Mutfak' forumundadır ve Papatya tarafından 29 Kasım 2012 başlatılmıştır.

  1. Papatya
    Meşgul

    Papatya Sözlerimi geri alamam.* Süper Moderatör

    Katılım:
    6 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    17.075
    Beğenileri:
    6.412
    Ödül Puanları:
    11.080
    Cinsiyet:
    Kadın
    Yer:
    Seattle.
    Banka:
    37 ÇTL


    Portakalın C vitamini deposu leziz suyunu nasıl tam olarak çıkarmanın da bir püf noktası var.

    Portakalları sıkmadan önce yarım saat kadar soğuk suda bekletirseniz suyunu tamamen çıkarabilirsiniz.

    Unutmayın, bir meyvenin en yararlı yeri kabuğuna en yakın kısmıdır. Bu yüzden portakalı tamamen sıkabiliyor olmanız önemlidir.

     

Sayfayı Paylaş