1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Portakal Sunumu ve Yeme Biçimi

Konusu 'Sofra Düzeni ve Servis' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 23 Ocak 2011 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.480
    Beğenileri:
    5.784
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Yer:
    ❤ Şehr-i İstanbul ❤
    Banka:
    3.064 ÇTL
    PORTAKAL SUNUMU VE YEME BİÇİMİ

    Ziyafetlerde ikram edilmesi gereken portakallar kalın kabuklu çekirdeksiz portakallar seçilmeli. Aksi olarak ince kabuklu ve çekirdekli portakalları çatal bıçakla kesmek ve yemek zordur. Önce portakalın her iki ucundan bir kapak çıkarmak ve tabağa dik olarak yerleştirmeksol elde çatal sağ elde bıçak olmak üzere uzunlamasına önce dış kabukların yukardan aşağı olmak üzere keserek çıkarmak iç kısmımda ikiye yine kendi üzerinde ikiye keserek dilimler halinde çatalla yemelidir.
     

Sayfayı Paylaş