1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Portakallı Pırasa

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve MeRciMeK tarafından 23 Ocak 2010 başlatılmıştır.

  1. MeRciMeK
    Masum

    MeRciMeK V.I.P V.I.P

    Katılım:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    9.071
    Beğenileri:
    1.871
    Ödül Puanları:
    7.230
    Banka:
    427 ÇTL
    Malzemeler :

    Yarım Kg. Pırasa
    3 Portakal
    2 Havuç
    1 Çorba K. Pirinç
    1 Çorba K. Toz Şeker
    Zeytinyağı
    Tuz


    Hazırlanışı

    İlk olarak havuçları halka doğrayarak zeytinyağında kavurun. Rengi çıkınca üzerine verev doğranmış pırasaları da ekleyip biraz daha kavurun.

    Portakal suyunu, toz şekeri ve tuzu ekleyip karıştırın. Kapağı kapalı pişmeye bırakın.

    Pişen zeytinyağlı pırasayı kapağı kapalı soğuttuktan sonra servis edin.
     

Sayfayı Paylaş