1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Reçelin uzun süre bozulmaması için..

Konusu 'Diyet / Mutfak' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 24 Kasım 2012 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.480
    Beğenileri:
    5.784
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Yer:
    ❤ Şehr-i İstanbul ❤
    Banka:
    3.064 ÇTL
    Reçelin uzun süre bozulmaması için..

    Reçelin uzun müddet bozulmaması için aşağıdaki basit kaidelere dikkat etmek gerekir,
    Reçel için mümkün olduğu kadar taze ve hormonsuz meyveler seçilmelidir.
    Reçel karıştırmak için tahta kaşık kullanılmalıdır.
    Reçel kaynarken üzerinde biriken köpükler sıcak suya batırılmış delikli bir kepçe ile toplanmalıdır.
    Reçel kıvama gelince ateşten alındıktan sonra, iyice soğumadan kavanozlara konmamalıdır.
    İşi bitmiş reçele kesinlikle su kaçırılmamalıdır.
     

Sayfayı Paylaş