1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Revani Hakkında

Konusu 'Diyet / Mutfak' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 7 Aralık 2012 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.655
    Beğenileri:
    6.028
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Kadın
    Meslek:
    Muhasebe
    Banka:
    4.798 ÇTL
    Revani Hakkında

    Revani yaparken dikkat edilecek en mühim husus, yumurtanın katiyetle soğuk vurulmamasıdır. Eğer yumurtayı soğuk vurursanız hem iyi kabarmaz, hem de içine koyduğunuz un daha kalın irmikmiş gibi tane tane çıkar ve revaninin tepsisini erimiş, dondurulmuş yağla iyice yağlar ve unlarsanız, pişerken yumurta kendisini çekmek fırsatını bulur ve şurubu yiyince kendisini bırakır. Revaninin şurubunu verdikten sonra hemen 3-4 dakika ağır fırına sürerseniz kestiğiniz zaman hiç şurup bırakmaz. Yumurta vurulurken elbette makine tercih edilir. Daha iyi kabarır. Yumurta çırpmasını biliyorsanız iki revani yapıyorsunuz demektir. Revani yaparken yumurta ılık çırpılır.
     

Sayfayı Paylaş