Revani Hakkında

ZeyNoO

٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠
V.I.P
Katılım
5 Ags 2008
Mesajlar
62,047
Beğeniler
6,395
Takım
GALATASARAY
#1
Revani Hakkında

Revani yaparken dikkat edilecek en mühim husus, yumurtanın katiyetle soğuk vurulmamasıdır. Eğer yumurtayı soğuk vurursanız hem iyi kabarmaz, hem de içine koyduğunuz un daha kalın irmikmiş gibi tane tane çıkar ve revaninin tepsisini erimiş, dondurulmuş yağla iyice yağlar ve unlarsanız, pişerken yumurta kendisini çekmek fırsatını bulur ve şurubu yiyince kendisini bırakır. Revaninin şurubunu verdikten sonra hemen 3-4 dakika ağır fırına sürerseniz kestiğiniz zaman hiç şurup bırakmaz. Yumurta vurulurken elbette makine tercih edilir. Daha iyi kabarır. Yumurta çırpmasını biliyorsanız iki revani yapıyorsunuz demektir. Revani yaparken yumurta ılık çırpılır.
 
Top Bottom