1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

Forumda "YAZ" konulu resim yarışması düzenledik. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

Saat Kodu

Konusu 'WebMaster Bölümü' forumundadır ve PoYRaZ tarafından 24 Nisan 2012 başlatılmıştır.

  1. PoYRaZ

    PoYRaZ Aktif

    Katılım:
    9 Nisan 2012
    Mesajlar:
    263
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    620
    Banka:
    1 ÇTL
    PHP:
    <embed allowscriptaccess="never" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" src="http://poq-space.com/Files/clocks/clock119.swf" width="150" height="180" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash" quality="high"></embed><noscript><a href="http://www.cerezforum.com">html kodları</a></noscript>
    Peki saat şeklinde nasıl yayınlayabilirim yardım eder misiniz :)
     
  2. merakettim
    Ecinni

    merakettim Öpözel Üye :*

    Katılım:
    19 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    1.939
    Beğenileri:
    330
    Ödül Puanları:
    2.230
    Meslek:
    Ne iş olursa yaparım abi
    Yer:
    leşim ANKARA:)
    Banka:
    1.515 ÇTL
    Saat divi oluştur php kullanıyorsan. Php içinde date() fonksiyonu kullan, ya ajax kullanarak Javascript ile getTimeout ile 1000 milisaniyede bir saat php'sinden bilgi al ya da date ile aldığın saat bilgisini her saniye arttır. Algoritma olarak bu şekilde yardım edebilrim. :)
     
  3. YoRuMSuZ
    Avare

    YoRuMSuZ Biz işimize bakalım!

    Katılım:
    7 Haziran 2006
    Mesajlar:
    24.932
    Beğenileri:
    7.921
    Ödül Puanları:
    11.330
    Cinsiyet:
    Bay
    Banka:
    9.025 ÇTL
    Saat için flash kullanmaya gerek yok. Sadece nete yeni başlayanlar için ilginç görünebilir ancak örneğin ben herhangi bir sitede sadece görsellik için konulmuş bir flash saat görürsem kesinlikle durmam. Bilgisayardan saati okuyan php veya js kodları ile rahatlıkla sade bir saat eklenmesi taraftarıyım. Hem sayfa yükleme konusunda sorun da yaşamamış olursunuz. Artı başka sitelerin reklamını yapmaya da gerek yok sitenizde.
     
  4. BeReNN
    Uykumvar

    BeReNN Özel Üye Özel üye

    Katılım:
    30 Nisan 2011
    Mesajlar:
    8.953
    Beğenileri:
    338
    Ödül Puanları:
    5.330
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Yer:
    Istanbul, Turkey
    Banka:
    732 ÇTL
    Ne saat koduymuş ne zaman kim neredeye baksam burda birileri var=LL
     
  5. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.611
    Beğenileri:
    5.945
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Banka:
    4.329 ÇTL
    Tuhaf ziyaretçisi var biraz ama hiti halan düşük görünüyor :)
     
  6. BeReNN
    Uykumvar

    BeReNN Özel Üye Özel üye

    Katılım:
    30 Nisan 2011
    Mesajlar:
    8.953
    Beğenileri:
    338
    Ödül Puanları:
    5.330
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Yer:
    Istanbul, Turkey
    Banka:
    732 ÇTL
    Valla bilmiyom gözüme çok çarpıyor genelde birileri var:)
     

Sayfayı Paylaş