1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Sac Kavurma

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve TeBeSSüm tarafından 14 Mayıs 2009 başlatılmıştır.

  1. TeBeSSüm

    TeBeSSüm Pamuk Prenses ツ Özel üye

    Katılım:
    19 Eylül 2006
    Mesajlar:
    2.220
    Beğenileri:
    1.203
    Ödül Puanları:
    4.830
    Cinsiyet:
    Bayan
    Banka:
    710 ÇTL
    [Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız!..]

    Malzeme :

    1 oğlak budu
    1 soğan
    2 domates
    2 biber
    tuz,karabiber
    kekik

    Hazırlanışı :
    Et kemiklerinden ayrıldııktan sonra küçük küçük doğranır. Daha sonra hafif yağlanmış saca alınarak kavrulmaya başlanır. Bir süre kavrulduktan sonra içerisine yemeklik doğranmış soğan ilave edilir. Bir süre daha kavrulduktan sonra içine biber eklenir. Yarı kıvamda pişdikten sonra içine doğranmış domatesler de eklenir. Pişmesine yakın tuzu ve baharatı ayarlanır. Lokum gibi olana kadar pişirlir.​
     
  2. Safir
    No Mood

    Safir Özel Üye Özel üye

    Katılım:
    4 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    4.205
    Beğenileri:
    264
    Ödül Puanları:
    3.730
    Banka:
    151 ÇTL
    Çok nadir yaparım ama et pişmiyormuş gibi geliyor. İçime sinsin diye fazla pişiriyorum o zaman da kavurma olmaktan baya çıkıyor :)
     

Sayfayı Paylaş