1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"BENİM DÜNYAM" konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de bu yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

Sadrazam Lokması

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve Suskun tarafından 4 Haziran 2011 başlatılmıştır.

  1. Suskun

    Suskun V.I.P V.I.P

    Katılım:
    16 Mart 2009
    Mesajlar:
    23.240
    Beğenileri:
    299
    Ödül Puanları:
    6.230
    Yer:
    Türkiye
    Banka:
    3.089 ÇTL

    [​IMG]
    Sadrazam Lokması

    250 gr. kuru kayısı
    6 adet pötibör bisküvi
    1 çorba kaşığı badem
    1 çorba kaşığı tahin
    1 çorba kaşığı pudra şekeri
    1 tatlı kaşığı bal
    5-6 adet susamlı akide şekeri
    Kuru kayısıyı 2 saat sıcak suda bekletin, ayri bir yerde bisküvileri ufalayın. Bademi dverek toz haline getirin, daha sonra bademi, tahin ve pudra şekerini ufalanmış bisküvilere ekleyip karıştırın. Bu karışımı kayısıların içine doldurun. 1 tatlı kaşığı balı yarım kahve fincanı sıcak suda eriterek sos yapın. Kayısıları bu sosa batark ıslatın, tabağa dizin. Bir yerde 5-6 adet susamlı akide şekerini dövün. Kayısıları şekere bulayın. Servis yapın.
     
Benzer Konular
  1. Çirkin Kral
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    547
  2. Suskun
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    1.043
  3. arz-ı hal
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    384
  4. Suskun
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    625
  5. Papatya
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    387
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş