1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"KIRMIZI" konulu resimler için anketimiz açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de ankete katılmaya davet ediyoruz...

Sağlıklı Bir Tat: Fırında Limonlu Mezgit

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve Papatya tarafından 25 Kasım 2012 başlatılmıştır.

  1. Papatya
    Meşgul

    Papatya Sözlerimi Geri Alamam.* Süper Moderatör

    Katılım:
    6 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    16.481
    Beğenileri:
    5.945
    Ödül Puanları:
    10.980
    Yer:
    Seattle.
    Banka:
    3.063 ÇTL


    Kırmızı et yerine beyaz eti tercih edenler için harika bir tarifimiz var. Özellikle akşam yemeklerinizde masanıza keyif verecek sağlıklı bir lezzet!

    [​IMG]

    Malzemeler:

    1 kg mezgit balığı filetosu

    50 gr tereyağı

    1 çorbakaşığı erimiş

    2 çorbakaşığı zeytinyağı

    1 çay bardağı limon suyu

    1 çay kaşığı un

    1 çay kaşığı paprika

    karabiber

    Hazırlanışı:

    Tereyağı,zeytinyağı ve limon suyunu karıştırın. Başka bir kapta un,tuz,karabiber ve paprikayı karıştırın.

    Balıkları ilk önce tereyağlı karışıma daha sonra un karışıma batırarak fırın tepsisine alın. 180 derecede 20 dakika pişirerek servis edin.

    Afiyet olsun...

     

Sayfayı Paylaş