1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Sakız Böreği

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve ~meLek~ tarafından 25 Ekim 2013 başlatılmıştır.

  1. ~meLek~
    Cadı

    ~meLek~ GalataSaray'ım

    Katılım:
    15 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    3.052
    Beğenileri:
    188
    Ödül Puanları:
    3.330
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Öğrenci (:
    Yer:
    Napcan geLcenmi ki?
    Banka:
    109 ÇTL
    Sakız Böreği

    MALZEMELER
    4adet yufka
    2bardak un
    2bardak su
    2adet soğan
    250gr kıyma
    sıvıyağ
    tuz
    HAZIRLANIŞI
    Soğan ile kıymayı bir kapta kavurun. Un ile de suyu karıştırarak hamur yapın. Yaptığınız hamuru kepçe ile alarak bir sac üzerine inceden yayın. Hafif katılaşınca alın. Pişmesin. Bunlardan üç tanesini yağlanmış tepsiye yerleştirin; üzerlerine de etli harçtan yayın ve bir yufka ile kapatın. Diğerlerine de aynı şekil yaptıktan sonra en üstteki yufkayı yağlayın ve orta ısıdaki fırında kızarana kadar pişirin.
     

Sayfayı Paylaş