1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Sarı Burma

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve MeRciMeK tarafından 16 Ocak 2010 başlatılmıştır.

  1. MeRciMeK
    Masum

    MeRciMeK V.I.P V.I.P

    Katılım:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    9.071
    Beğenileri:
    1.871
    Ödül Puanları:
    7.230
    Banka:
    427 ÇTL
    Malzemeler :
    10 yaprak baklavalık yufka
    1 kase ceviz
    150 gr.tereyağı
    1 çay b.sıvıyağ

    Hazırlanışı
    1 kase cevizi küçük parçalara kırın. Baklavalık yufkaların üzerine ceviz parçaları ilave edin ve ve karışılıklı olarak sarın.

    Fırın tepsisine baklavalaık yufkaları dizin. Bir tavaya 150 gr.tereyağını ve sıvıyağ ilave edin ve eritin. Tepsideki baklavalık yufkaların üzerine eritilmiş olan tereyağı ve sıvıyağ dökün.

    Önceden ıstılmış olan 180 derecelik fırında pişirin.
     

Sayfayı Paylaş