1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/

Sarma Rosto

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve Papatya tarafından 25 Kasım 2012 başlatılmıştır.

  1. Papatya
    Meşgul

    Papatya Sözlerimi Geri Alamam.* Süper Moderatör

    Katılım:
    6 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    16.506
    Beğenileri:
    5.964
    Ödül Puanları:
    10.980
    Yer:
    Seattle.
    Banka:
    3.037 ÇTL


    [​IMG]

    Malzemeler

    1 adet sarma rosto

    Tuz

    Karabiber

    Yemeğin tarifi

    Rosto veya nuarı birkaç yerinden delip tencereye koyun. Üzerine sıcak su, tuz koyup orta hararetli ateşte pişiriniz. Soğuyunca rostonun iplerini çözüp, parmak kalınlığın*da dilimlere kesip servis tabağına diziniz. Afiyet olsun!

     
Benzer Konular
  1. misafir
    Mesaj:
    3
    Görüntüleme:
    647
  2. MeRciMeK
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    495
  3. arz-ı hal
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    421
  4. arz-ı hal
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    406
  5. arz-ı hal
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    388
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş