1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

şehriyeli yumurta

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve arz-ı hal tarafından 26 Şubat 2012 başlatılmıştır.

  1. arz-ı hal

    arz-ı hal Özel Üye Özel üye

    Katılım:
    29 Kasım 2011
    Mesajlar:
    9.017
    Beğenileri:
    539
    Ödül Puanları:
    5.980
    Meslek:
    İşe başlamadan tatile giren hakime
    Yer:
    yüreğinden uzaklar da...
    Banka:
    199 ÇTL
    1 çay bardağı arpa şehriye
    1 adet kuru soğan
    1 çorba kaşığı tereyağı
    2 çay bardağı sıcak su
    2 adet yumurta
    1 çay kaşığı tuz

    Soğan ince kıyılır ve tereyağında pembeleştirilir. Üzerine şehriye katılır, bir kaç dakika çevrilir. Sonra tuz ve sıcak su eklenir. Kısık ateşte şehriyeler suyu çekene kadar pişirilir. Sonra yüzeyinde, kaşığın ucuyla 2 oyuk açılır ve bu oyuklara yumurtalar kırılır. Kapak kapatılır, arzu edilen kıvamda pişirilir.
     

Sayfayı Paylaş