1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Şekerlerin Tatlılık Dereceleri

Konusu 'Diyet / Mutfak' forumundadır ve Suskun tarafından 11 Ocak 2013 başlatılmıştır.

  1. Suskun

    Suskun V.I.P V.I.P

    Katılım:
    16 Mart 2009
    Mesajlar:
    23.240
    Beğenileri:
    288
    Ödül Puanları:
    6.230
    Yer:
    Türkiye
    Banka:
    2.168 ÇTL
    Sakarozun tatlılık derecesi 100 kabul edilerek diğer şekerlerin yaklaşık tatlılık dereceleri şöyledir.
    Şekerlerin Tatlılık Derecesi Şeker Alkollerinin Tatlılık Derecesi
    Sakkaroz 100 Ksilitol 100
    Fruktoz 174 Sorbitol 60
    İnvert Şeker 120-130 Mannitol 40
    Glikoz 75
    Maltoz 40
    Laktoz 20
    Ksiloz 40
    Rafinoz 23
     
Benzer Konular
  1. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    595
  2. ZeyNoO
    Mesaj:
    2
    Görüntüleme:
    631
  3. Suskun
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    4.993
  4. muhsin iyi
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    403
  5. Suskun
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    1.162
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş