1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"KIRMIZI" konulu resimler için anketimiz açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de ankete katılmaya davet ediyoruz...

Servis Yapmak

Konusu 'Sofra Düzeni ve Servis' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 23 Ocak 2011 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.587
    Beğenileri:
    5.886
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Yer:
    ❤ Şehr-i İstanbul ❤
    Banka:
    3.555 ÇTL
    Ev sahibi bir hanım konuklarını ağırlarken her zaman dinç rahat ve zarif olmalıdır. Bunun için gereksiz koşuşturmaları önleyici ve düzeni sağlayıcı bir takım önlemler almak gerekebilir.

    Servis düzenini sağlamada ilk akla gelecek araç ev sahibi hanımın yakınında bulunan ve üzerine tabakların çatal-bıçak takımlarınınbardakların yerleştirilebileceği ve sofradan alınan kirlilerin konulabileceği bir servis masasıdır.

    Yemek masasında konuklar önceden belirlenen yerlere yerleştikten sonra servise başlanmalıdır. Kural olarak bu işe hanımlardan başlamakdaha sonra erkeklerin servisini yapmak gerekir.

    Öte yandan yemek salonunda bulunan büfeyi yalnızca muhafaza dolabı ve dekoratif bir eşya olarak düşünmemeli mümkün olduğu kadar ondan yararlanmalısınız. Büfenin üzerine tatlı meyve yeneceği zamana kadar buz dolabında kalması gerekmeyen yiyecekler ve bunların servis tabaklarıyla çatal-bıçak takımları buz kovası vs. konabilir.

    Yemek sırasında bardakların boşaldığı görülünce hemen doldurulmalıdır.
    Salata servisi ana yemekten önce yapılmalı sos ise yemek servisinden hemen sonra sunulup asla geciktirilmemelidir.
     
Benzer Konular
  1. k@LpSiz_K@fKéF
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    1.348
  2. ZeyNoO
    Mesaj:
    4
    Görüntüleme:
    545
  3. Çağlayağmur
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    395
  4. arz-ı hal
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    526
  5. Çağlayağmur
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    404
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş