1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"BENİM DÜNYAM" konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de bu yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

Sığır Filetosunun Kesilişi

Konusu 'Sofra Düzeni ve Servis' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 23 Ocak 2011 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.610
    Beğenileri:
    5.941
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Banka:
    3.836 ÇTL
    SIĞIR FİLETOSUNUN KESİLİŞİ

    Etleri dilimlere keserken hafif dışa doğru meyilli biçimde kesmelidir.
    Bu tarz liflerin kesilmesini kolaylaştırır. Kesilecek parça üzerine çatalla basmaktan kaçınmalı böyle bir davranış filetonun orta bölümünün dışarı fırlamasına ve sonra elde edilen dilimlerin kaim olmasına sebep olur.
    Kontrfile bonfile dana nuarı ayni biçimde kesilir. Budun kemik tarafını bir peçete ile tutmalı etli tarafı üste gelecek biçimde döndürmeli hafifçe kaldırılarak kesme işlemine başlamalıdır.
     
Benzer Konular
  1. Suskun
    Mesaj:
    11
    Görüntüleme:
    3.082
  2. ZeyNoO

    Sığır kuyruğu

    ZeyNoO, 3 Temmuz 2010, Paylaşıldığı Yer: Bitkiler
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    631
  3. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    742
  4. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    508
  5. Suskun
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    4.650
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş