1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Somon Fume'li Bruschetta

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve Papatya tarafından 20 Eylül 2012 başlatılmıştır.

  1. Papatya
    Meşgul

    Papatya Sözlerimi Geri Alamam.* Süper Moderatör

    Katılım:
    6 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    16.260
    Beğenileri:
    5.770
    Ödül Puanları:
    10.980
    Yer:
    Seattle.
    Banka:
    4.917 ÇTL


    Malzemeler:

    *
    1 adet ekmek (1'er parmak kalinliginda dilimlenmis)
    *
    250 g krem peynir
    *
    2 y.k. limon suyu
    *
    12-15 adet siyah zeytin(cekirdekleri cikarilip dogranmis)
    *
    Biraz somon fume
    *
    Biraz dere otu (ince ince kiyilmis)
    *
    1/2 cay b. zeytinyagi
    *
    Taze cekilmis karabiber

    Yapilisi:

    1.
    Oncelikle ekmeklerin iki tarafini hafifce zeytinyagi ile fircalayin. Firininizin alt ust izgarasini yakin ve ekmekler altin rengi olana kadar 160-180 derece bir kac dk kizartin.
    2.
    Krem peyniri, limon suyunu ve dogranmis dere otunu bir kapta iyice karistirarak birbirine yedirin.
    3.
    Kizarmis ekmeklerin bir tarafina krem peynirden bir miktar surun, daha sonra somonu gelisiguzel parcalara ayirip ekmegin ustune yerlestirin. Dogranmis zeytin parcalariyla susleyin.
    4.
    Istege gore bir miktar taze cekilmis karabiber serpip servis yapin.


     

Sayfayı Paylaş