1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Şuale Krem Hamuru Hakkında

Konusu 'Diyet / Mutfak' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 7 Aralık 2012 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    54.327
    Beğenileri:
    6.114
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Kadın
    Meslek:
    Muhasebe
    Banka:
    25.844 ÇTL
    Şuale Krem Hamuru Hakkında

    Şuale krem hamuru, pişirilerek hazırlanan hamur çeşitleri grubuna giren bir hamurdur.
    Bu teknikte un, ölçülü yağlı, kaynayan suya atılarak belli bir süre pişirilip, sonra içerisine yumurta ilâve edilmek suretiyle hazırlanır.
    Hamurunun hazırlanması, pişirilmesi belli bir dikkati gerektirir. Çünkü, pasta ve bisküvi çeşitlerinin pek çoğu bu hamurla hazırlanır. Örneğin, pastanelerde ekler pastası adıyla satılan pastalar, ayrıca pötifürlerin çoğu bu hamurla hazırlanır.
    Hem lezzeti, hem de gösterişli pastalar olması dolayısıyla bu hamur çeşiti pasta ve bisküvilerin temel hamurudur.
     
Benzer Konular
  1. zemheri
    Mesaj:
    4
    Görüntüleme:
    646
  2. Suskun
    Mesaj:
    14
    Görüntüleme:
    14.722
  3. Papatya
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    662
  4. Papatya

    Şeker Hamuru

    Papatya, 9 Mart 2013, Paylaşıldığı Yer: CerezSÖZLÜK
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    483
  5. Papatya
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    466
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş