1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"KIRMIZI" konulu resimler için anketimiz açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de ankete katılmaya davet ediyoruz...

Süt Aşı

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 11 Nisan 2012 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.587
    Beğenileri:
    5.886
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Yer:
    ❤ Şehr-i İstanbul ❤
    Banka:
    3.555 ÇTL
    Süt Aşı
    Süt Aşı Tarifi

    Artvin'in yöresel yemeklerindendir Süt Aşı.

    Süt Aşı Malzemeleri

    • 82 g / Yarım su bardağı gendirme (aşurelik buğday)
    • 5 su bardağı süt
    • 1 çay kaşığı tuz

    Süt Aşı Hazırlanışı
    Aşurelik buğdayları bir tencereye koyun, üstünü 4 parmak geçecek şekilde su ekleyin ve bir taşım kaynatın.
    Ocaktan aldığınız buğdayların iyice şişmesi için bekletin.
    Yeteri kadar şişen buğdayları süt ve tuz ekleyerek biraz daha kaynatın.
    Sıcak servis edin.
     

Sayfayı Paylaş