1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Süt ve Süt Ürünleriyle İlgili Püf Noktalar

Konusu 'Alternatif Tıp' forumundadır ve Papatya tarafından 25 Ocak 2013 başlatılmıştır.

  1. Papatya

    Papatya MEN SEBETE NEBETE... Süper Moderatör

    Katılım:
    6 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    17.119
    Beğenileri:
    6.456
    Ödül Puanları:
    11.080
    Cinsiyet:
    Kadın
    Yer:
    Seattle.
    Banka:
    136 ÇTL


    Süt ve süt ürünleriyle ilgili bu küçük bilgiler aklınızın bir kenarına yer ettiğinde mutfakta çok işinize yarayacak ve size pratiklik kazandıracak.

    Sütü ocağa koymadan tencere soğuk suyla çalkalanırsa süt kaynarken dibine yapışmaz.

    Yoğurtla hazırladığınız terbiyeyi yemeğe katmadan önce bir kepçe yemeğin sıcak suyuyla ılındırın. Aksi halde sıcak yemeğe aniden katılan terbiye kesilir.

    Süte biraz karbonat atarsanız hem çabuk bozulmaz hem de kolay hazmedilir.

    Süt, yoğurt, krema gibi malzemeleri sıcak yemeklere eklerken yemeğin kaynamış olmamasına özen gösterin.

     

Sayfayı Paylaş