1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"Kısa Film Yarışması" konulu yarışma açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de katılıma davet ediyoruz...

Süt ve Süt Ürünleriyle İlgili Püf Noktalar

Konusu 'Alternatif Tıp' forumundadır ve Papatya tarafından 25 Ocak 2013 başlatılmıştır.

  1. Papatya
    Meşgul

    Papatya Sözlerimi geri alamam.* Süper Moderatör .

    Katılım:
    6 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    17.040
    Beğenileri:
    6.309
    Ödül Puanları:
    10.980
    Yer:
    Seattle.
    Banka:
    632 ÇTL


    Süt ve süt ürünleriyle ilgili bu küçük bilgiler aklınızın bir kenarına yer ettiğinde mutfakta çok işinize yarayacak ve size pratiklik kazandıracak.

    Sütü ocağa koymadan tencere soğuk suyla çalkalanırsa süt kaynarken dibine yapışmaz.

    Yoğurtla hazırladığınız terbiyeyi yemeğe katmadan önce bir kepçe yemeğin sıcak suyuyla ılındırın. Aksi halde sıcak yemeğe aniden katılan terbiye kesilir.

    Süte biraz karbonat atarsanız hem çabuk bozulmaz hem de kolay hazmedilir.

    Süt, yoğurt, krema gibi malzemeleri sıcak yemeklere eklerken yemeğin kaynamış olmamasına özen gösterin.

     

Sayfayı Paylaş