1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"KIRMIZI" konulu resimler için anketimiz açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de ankete katılmaya davet ediyoruz...

Sütlü Börek

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve MeRciMeK tarafından 13 Şubat 2010 başlatılmıştır.

  1. MeRciMeK
    Masum

    MeRciMeK V.I.P V.I.P

    Katılım:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    9.084
    Beğenileri:
    1.882
    Ödül Puanları:
    7.230
    Banka:
    454 ÇTL
    Malzemeler :
    4 Yumurta
    Yarım Çay B. Su
    Yarım Çay B. Mısırözü Yağı
    1 Tatlı K. Tuz
    Alabildiği Kadar Un

    İç Harcı İçin:
    1 Kase Lor Peyniri

    Hazırlanışı
    Geniş bir karıştırma kabına yumurtaları kırıyoruz. Ardından tuzu, alabildiği kadar unu, mısırözü yağını ve suyu ekleyip yoğuruyoruz. Sert bir hamur elde edip 10 bezeye bölüyoruz. İncecik açtığımız hamurları tepsimizi yağlayarak üstüste büzerek yerleştiriyoruz.

    Beş kat olana kadar aralara yağ döküyoruz, beşinci katta lor peynirini koyuyoruz. Kalan beş hamuru da aralarını yağlayarak kapatıyoruz. En üste yağ döküyoruz ve böreğimizi kesiyoruz.
     
Benzer Konular
  1. arz-ı hal
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    343
  2. Paradoks ~
    Mesaj:
    4
    Görüntüleme:
    808
  3. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    887
  4. Paradoks ~
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    381
  5. ~meLek~
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    319
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş