1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"KIRMIZI" konulu resimler için anketimiz açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de ankete katılmaya davet ediyoruz...

Tarçının Antioksidan Etkisi

Konusu 'Genel Sağlık Bilgileri' forumundadır ve ~meLek~ tarafından 9 Ocak 2014 başlatılmıştır.

  1. ~meLek~
    Cadı

    ~meLek~ GalataSaray'ım

    Katılım:
    15 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    3.052
    Beğenileri:
    188
    Ödül Puanları:
    3.330
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Öğrenci (:
    Yer:
    Napcan geLcenmi ki?
    Banka:
    129 ÇTL

    Çubuk tarçını çay ve tatlılarda kullanıyoruz. Tarçın daha sık tüketilmeli çünkü çok yararl.

    Tarçın, özellikle diyabetliler için eşi bulunmaz bir besindir.

    Tarçın ekstresinin kan şekeri seviyelerini ve lipidleri düzenleyici rolü bulunmakta.

    Aynı zamanda insülin hassasiyetini geliştirir.

    Karbonhidratların ince bağırsaklarda emilimini yavaşlatarak kan şekerini baskılayıcı etki gösterir.

    Tarçın doğal antioksidanların da potansiyel kaynağıdır.

    Bal ya da limon suyuyla birlikte alındığında boğazdaki yanmaları keser.

    Mide yanmalarını ve kusma hissini alır.
     
Benzer Konular
  1. jeriko
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    984
  2. yeşüLL
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    524
  3. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    507
  4. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    444
  5. ~meLek~
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    330
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş