1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Tarçının Antioksidan Etkisi

Konusu 'Genel Sağlık Bilgileri' forumundadır ve ~meLek~ tarafından 9 Ocak 2014 başlatılmıştır.

  1. ~meLek~
    Cadı

    ~meLek~ GalataSaray'ım

    Katılım:
    15 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    3.046
    Beğenileri:
    192
    Ödül Puanları:
    3.330
    Cinsiyet:
    Kadın
    Meslek:
    Öğrenci (:
    Yer:
    Napcan geLcenmi ki?
    Banka:
    133 ÇTL

    Çubuk tarçını çay ve tatlılarda kullanıyoruz. Tarçın daha sık tüketilmeli çünkü çok yararl.

    Tarçın, özellikle diyabetliler için eşi bulunmaz bir besindir.

    Tarçın ekstresinin kan şekeri seviyelerini ve lipidleri düzenleyici rolü bulunmakta.

    Aynı zamanda insülin hassasiyetini geliştirir.

    Karbonhidratların ince bağırsaklarda emilimini yavaşlatarak kan şekerini baskılayıcı etki gösterir.

    Tarçın doğal antioksidanların da potansiyel kaynağıdır.

    Bal ya da limon suyuyla birlikte alındığında boğazdaki yanmaları keser.

    Mide yanmalarını ve kusma hissini alır.
     
Benzer Konular
  1. jeriko
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    1.152
  2. yeşüLL
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    608
  3. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    573
  4. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    529
  5. ~meLek~
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    409
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş