1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

Forumda "YAZ" konulu resim yarışması düzenledik. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

Tas Kebabı

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve arz-ı hal tarafından 2 Ağustos 2012 başlatılmıştır.

  1. arz-ı hal

    arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye

    Katılım:
    29 Kasım 2011
    Mesajlar:
    9.030
    Beğenileri:
    555
    Ödül Puanları:
    5.980
    Meslek:
    artık sadece eş ve anne
    Yer:
    Beşitaş'ın tam ortası
    Banka:
    316 ÇTL
    [​IMG]




    Malzemeler


    1 kg. Kuşbaşı et
    1 adet soğan
    4 adet patates
    4-5 diş sarımsak
    1 yemek kaşığı salça
    karabiber
    tuz

    Tarif

    Etleri, kısık ateşte suyunu çekene kadar bir Borcam tencerede pişirin. Etler suyunu çekip yumuşayınca 1 çay bardağı kadar sıvıyağ ekleyin. Etin üzerine soğan, sarımsak, tuz ve karabiberi ekleyin. Soğanlar da iyice kavrulduktan sonra salçayı ekleyin ve biraz daha kavurun. Patatesleri küp küp doğrayın ve kızartın. Kızarttığınız patatesleri de etin üzerine ekleyin ve 1 parmak geçecek kadar su ilave edin. Suyunu biraz çekene kadar kaynattıktan sonra dinlenmeye bırakın, 10-15 dakika dinlendirdikten sonra servis yapın.
     
Benzer Konular
  1. starx
    Mesaj:
    3
    Görüntüleme:
    692
  2. Suskun
    Mesaj:
    4
    Görüntüleme:
    1.056
  3. Suskun
    Mesaj:
    3
    Görüntüleme:
    947
  4. Suskun
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    418
  5. Suskun
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    1.070
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş