1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"Kısa Film Yarışması" konulu yarışma açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de katılıma davet ediyoruz...

Tas Kebapları Hakkında

Konusu 'Diyet / Mutfak' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 19 Aralık 2012 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.633
    Beğenileri:
    6.004
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Kadın
    Meslek:
    Muhasebe
    Banka:
    4.660 ÇTL
    Tas Kebapları Hakkında

    Tas kebapları, umumiyetle koyun etinden yapılmakla beraber, dana etinden ve kümes hayvanları (piliç, tavuk, hindi ve kaz) etlerinden dahi tas kebapları hazırlanır. Ve hemen hepsi, pek az farkla ve yalnız et lezzetleri ayrı olarak birbirine benzer, Bazılarına; meselâ dana tas kebabına biraz sirke, bazılarına, turfanda sebzeler katılır. Ve bazıları evvelâ yağda biraz kavrulduktan sonra tencereye konur.
     

Sayfayı Paylaş