1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Tavuk Fajita Tarifi

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve ~meLek~ tarafından 13 Ekim 2013 başlatılmıştır.

  1. ~meLek~
    Cadı

    ~meLek~ GalataSaray'ım

    Katılım:
    15 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    3.052
    Beğenileri:
    188
    Ödül Puanları:
    3.330
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Öğrenci (:
    Yer:
    Napcan geLcenmi ki?
    Banka:
    109 ÇTL
    Tavuk Fajita Tarifi
    Malzemeler
    Piliç Göğüs 200 Gr
    Sıvı yag 15 Gr
    Paprika biber 120 Gr
    Tuz 5 Gr
    Kuru Soğan 1 adet
    SOSU:
    Demuglas sos 1 kepçe
    Sivri Biber 1 adet
    Meksika fasulyesi 30 Gr
    Domates 1 adet
    Kırmızı pul biber 5 Gr
    Tereyagı 20 Gr

    Tarif

    Piliç göğüslerinin yağ ve derilerini temizleyip sıvı yağ kırmızı toz biber ekip bekletin
    Paprikaların çekirdeklerini çıkarıp ince uzun doğrayın soganı piyazlık doğrayıp az tuz atıp bekletin sivri biberi domatesi soyup dograyın.
    PİŞİRME
    Tavaya tereyağı koyup eritin soğanları ilave edip kavurun paprika biberleri sivri biberi ve Meksika fasulyesini ilave edip 1 kepçe su koyup kaynatın suyunu çekeceğine yakın Kırmızı pul biber ve tuzunu ilave edip önceden ısıttığınız fajıta tabağına boşaltın
    *piliç gögüsü ızgarada pişirseniz çok lezzetli olacaktır isterseniz tavada da pişirebilirsiniz.
    Izgarada pişirdiğiniz etleri altı parçaya bölünüz.
    bir kepçe demiglas sosla kaynatıp Fajıta tabağının üzerine dizerek önceden hazırladığınız fajıta garnitürü ile servis edebilirsiniz.
     

Sayfayı Paylaş