1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Tavuklu firuze tarifi

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve arz-ı hal tarafından 7 Ekim 2012 başlatılmıştır.

  1. arz-ı hal

    arz-ı hal Özel Üye Özel üye

    Katılım:
    29 Kasım 2011
    Mesajlar:
    9.017
    Beğenileri:
    539
    Ödül Puanları:
    5.980
    Meslek:
    İşe başlamadan tatile giren hakime
    Yer:
    yüreğinden uzaklar da...
    Banka:
    199 ÇTL
    Malzemeleri
    piliç eti (fileto)
    patates
    havuç
    mantar
    kırmızı biber
    tane mısır
    bezelye
    kabak
    kuru soğan
    sarımsak
    kaşar peyniri
    sıvıyağ
    Piliç Firuze Yapılışı
    Soğanları ve sarımsakları doğrayın. Tavaya alın. Sebzeleri de doğrayıp tavaya alın soteleyin. Mısır ve bezelyeyi de ekleyin. Soteleyin. Piliç etletini fırınlayın. Piştikten sonra sotelenen malzemeleri üzerine dökün. Patates püresini de üzerine ekleyin. Fırına sürün. Kısa bir süre fırında tutup servise sunun.

    not:bu tarifin fotoğrafını bulamadım,şahane görüntüsü var denedim:)
     

Sayfayı Paylaş