1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Üçgen Kraker

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve ~meLek~ tarafından 13 Ekim 2013 başlatılmıştır.

  1. ~meLek~
    Cadı

    ~meLek~ GalataSaray'ım

    Katılım:
    15 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    3.052
    Beğenileri:
    188
    Ödül Puanları:
    3.330
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Öğrenci (:
    Yer:
    Napcan geLcenmi ki?
    Banka:
    109 ÇTL
    Malzemeler
    2 çorba kaşığı tereyağı
    1,5 çay bardağı su
    1 tatlı kaşığı tuz
    Alabildiği kadar un
    Üzeri için:
    Taneli kaya tuzu

    Tarif

    Hamur malzemesi biraya getirilir, orta sertlikte bir hamur yapılır.
    Hamur buzdolabında 1 saat dinlendirilir.
    Sonra merdaneyle bıçak sırtı kalınlığında açılır.
    Çay bardağı ağzıyla kesilir.
    Yağlanmış tepsiye dizilir.
    Yüzeyine çatalla delikler yapılır.
    Üzerine az miktarda tuz serpilir.
    Önceden ısıtılmış 190 derece fırında kızarana kadar pişirilir.
     

Sayfayı Paylaş