1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"Kısa Film Yarışması" konulu yarışma açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de katılıma davet ediyoruz...

Verarbeitung Yutan Element ist nicht das Gegenteil Element

Konusu 'Pratik Almanca - Praxis Deutsch' forumundadır ve Hazangülü tarafından 19 Nisan 2012 başlatılmıştır.

  1. Hazangülü

    Hazangülü Forum Onuru

    Katılım:
    7 Haziran 2006
    Mesajlar:
    9.881
    Beğenileri:
    125
    Ödül Puanları:
    4.480
    Banka:
    1.203 ÇTL
    Frage 1) reellen Zahlen definiert, a * b = 2a +2 b + k + k zu a.b Element des Verfahrens ist unwirksam sein? 2 Antworten

    ------
    Frage 2) die reellen Zahlen definiert, a * b = a + b + 2ab Was ist das Gegenteil von 4 gemäß dem Verfahren? Antwort -4/9

    ------
    Frage 3) die reellen Zahlen tanumlı a.b a * b =-2a-2b + +6 Was ist mit Bezug auf das Element nicht das Gegenteil? 2 Antworten



    3) Yutan Element ist nicht das Gegenteil Element. Schwalben für das Element "y" Brief zu bedienen.

    sollte a * y = y

    a * y =-2a-2y +6 = y + a.y
    y = 2 aus




    Frage 2) die reellen Zahlen definiert, a * b = a + b + 2ab Was ist das Gegenteil von 4 gemäß dem Verfahren? Antwort -4/9

    Bevor wir finden das Einselement von
    a * b = a * e = a
    a + e 2 ae = a
    E (1 +2 a) = 0
    e = o

    Im Gegensatz 4UN sagen y
    4 * y = e
    Y = 0 bis 4 + y 8
    9Y = -4
    y = -4 / 9 ist


    Frage 3) die reellen Zahlen tanumlı a.b a * b =-2a-2b + +6 Was ist mit Bezug auf das Element nicht das Gegenteil? 2 Antworten

    Ein Element mit dem gegenüberliegenden Element die verschlingen
    d.h.
    wobei a * b = b
    -2a-2b + ab 6 = b

    -2a-3b + AB 6 = 0

    a (b-2) + 3 (2-b) = 0

    (A-3). (B-2) = 0

    a = 3 b = 2 b = 2 würde verschlingen die Wärter sagte, wir hätten b





    unwirksam Element e = ae = a *
    2a +2 a +2 e + e + ae ae + k = a + k = 0
    A (E +1) +2 e + k = 0
    k = 2 zu erhalten, e ein Element Klammer olsunki Lage zu finden, unwirksam
    A (E +1) 2 e 2 = 0
    A (E +1) 2 (E +1) = 0
    (E +1) (A 2) = 0 = -1 sind unwirksam Element wird Verschlingen die Element = -2
     
Benzer Konular
  1. EsteLya
    Mesaj:
    2
    Görüntüleme:
    637
  2. Suskun
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    2.238
  3. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    592
  4. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    3.145
  5. YoRuMSuZ
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    1.001
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş