1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"KIRMIZI" konulu resimler için anketimiz açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de ankete katılmaya davet ediyoruz...

Yeni Yıl Tatlısı

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve Paradoks ~ tarafından 18 Aralık 2012 başlatılmıştır.

  1. Paradoks ~

    Paradoks ~ ... Elif ...

    Katılım:
    6 Eylül 2011
    Mesajlar:
    4.006
    Beğenileri:
    71
    Ödül Puanları:
    2.980
    Meslek:
    Yazılım mühendisi
    Yer:
    Konya
    Banka:
    114 ÇTL
    [​IMG]

    Malzemeler,

    2 adet muz

    1 yemek kaşığı süzme bal

    Yarım paket pötibör bisküvi

    Yarım paket bitter çikolata

    Yarım paket beyaz çikolata

    Yarım paket çilekli çikolata

    Çubuklar

    Pasta süsleri

    Hazırlanışı,

    Muzları çatalla ezip püre haline getirin.

    Bisküvileri robotta çekip un haline getirin.

    Derin bir kapta muz püresi, bisküvi unu ve balı karıştırın.

    Karışımdan ceviz büyüklüğünde toplar yapıp çubuklara batırın.

    Çikolataları benmari usulü eritin.

    Topları isteğinize göre çikolatalara bulayın.

    Pasta süsleriyle süsleyip buzluğa kaldırın.

    Çikolata kaplaması donduktan sonra servis yapın.

    Afiyet olsun.
     

Sayfayı Paylaş