1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"KIRMIZI" konulu resimler için anketimiz açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de ankete katılmaya davet ediyoruz...

Yöresel Lezzet: Hamsi Ekmeği

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve Papatya tarafından 30 Kasım 2012 başlatılmıştır.

  1. Papatya
    Meşgul

    Papatya Sözlerimi Geri Alamam.* Süper Moderatör

    Katılım:
    6 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    16.481
    Beğenileri:
    5.945
    Ödül Puanları:
    10.980
    Yer:
    Seattle.
    Banka:
    3.063 ÇTL



    Malzemeler

    1 kase tuzlanmış hamsi (1 gece önceden suya yatırılmış)

    1 kase taze soğan

    1 kase doğranmış maydanoz

    1 avuç taze nane

    1 demet pazı

    1 adet kuru soğan

    2 bardak mısır un

    1/2 bardak un

    2 adet yumurta

    1 çay bardağı sıvıyağ

    Yemeğin tarifi

    Bütün malzemeleri bir kabın içinde karıştırın. Hazırladığınız karışımı yağlanmış fırın tepsisine yayın. Hamsili ekmeğinizin kalın olmasını isterseniz biraz daha küçük bir fırın kabı kullanmalısınız. (ne kadar kalın olursa içinin pişmesi o kadar uzun sürer) 170C'de pişirin.

     

Sayfayı Paylaş